Reviews van onze rijders

"We hadden een geweldige ervaring met Renzy.nl. We zagen de auto’s rondrijden, en besloten om het ook te doen. We waren met zijn 6-en, dus we huurden 3 Twizies voor de windmill experience tour en vonden het geweldig! Het was erg leuk om in deze kleine open auto rond te rijden. We reden naar de Kaag, een natuurgebied met een authentieke Nederlandse landschap – prachtige polders en molens. Sterk aanbevolen!"
Mathias, Denmark
"Geweldige ervaring! Hartelijk aanbevolen! Het echte Nederlandse landschap zien!"
Tom Smith, UK
"Zeer goede tour met de elektrische Renault Twizy. Het was heel erg leuk! Als je deze regio bezoekt, dan moet je een van de Renzy.nl tours boeken. Gefeliciteerd en succes!"
Derica, Germany
Geweldige manier om de Nederlandse kust op eigen snelheid te verkennen in een open en elektrische voertuig. De 4G navigatie route begeleidt je zonder probleem door de duingebieden en kleine dorpjes, terwijl je historische en lokale informatie over dit gebied op het scherm te zien krijgt. We hebben 2 keer een tour geboekt bij Renzy.nl, een keer de Sunny Beach tour en een andere keer de Amazing Tulip tour en kan beide tours warm aanbevelen!"
Jane Maddison, UK
Erg lekker touren in dit wagentje! De Twizy is elektrisch, gemakkelijk te hanteren en geweldig om rond te rijden in een mooi omgeving. Aan boord GPS navigatie die toeristische bezienswaardigheden vermeldt, zeer de moeite waard! Bovendien, de service was vriendelijk en zeer attent."
Daniela Heine, Germany
"Vriendelijk, competent en uitgebreide briefing was super. Door de GPS guide konden we de route eenvoudig volgen. Erg leuk ook de informatie op het scherm over de omgeving en bezienswaardigheden. Absoluut de moeite waard om een keer een tour te boeken!"
Frank, Netherlands
"We hebben de magic tulip tour bij Renzy.nl geboekt en het was fantastisch, Het maakte ons bezoek aan de bollenstreek extra speciaal. Dit de beste manier om de bollenvelden te bewonderen! Je kan op ieder moment uitstappen en de velden van heel dichtbij bekijken. Het is ook heel makkelijk om te parkeren en te manoeuvreren. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Zeer aan te bevelen!"
Helmut, Germany
"Wat een geweldige concept! Complimenten, ik boek zeker nog een keer een mooie tour bij jullie."
Mark, Netherlands
"Ik moet bekennen dat ik een echte fietser ben, maar vorige week wilde ik iets anders proberen. Ik boekte een ritje in deze leuke elektrische auto en ik was erg enthousiast! Je voelt, ruikt en beleeft direct waar je rijd, erg leuk! Ik vind het een geweldige manier om de kuststreek te ontdekken, een echte aanrader "
Ineke, Voorhout

OUR WEBSITE LOOKS
MUCH BETTER IF YOU
TURN YOUR PHONE...