100% Corona proof uitje Zuid-Holland

STAP IN EN GENIET

Corona proof uitje Zuid-Holland

Wat gaan jullie doen
Ontdek de hotspots van Zuid-Holland met dit 100% Corona proof uitje van Renzy! Verken op eigen houtje en op een duurzame manier het oer-Hollandse landschap in de Provincie Zuid-Holland. Een leuke tour met stops langs de eindeloze bloemenvelden, karakteristieke molens en lange zandstranden in een Renault Twizy geschikt voor 2 personen. Aan boord een vaste GPS route naar keuze en een audiogids die onderweg alle ins en outs over de streek vertelt en leuke feitjes deelt. Voor onze kleinste bezoekers hebben we tijdens de route een uitdagende foto puzzeltocht en voor tieners een spannende whatsapp challenge.

Rijden in een Renault Twizy is supermakkelijk: onderweg trekken jullie gegarandeerd alle aandacht! De Twizy rijdt geruisloos en is helemaal elektrisch, dus je tour is nog milieuvriendelijk ook. Kortom een originele en Corona proof buitenactiviteit waarbij de 1,5 meter afstand en COVID-19 restricties tijdens dit uitje helemaal worden nagekomen!

Deze Corona proof tour van Renzy is geschikt voor max. 2 personen en gezinnen / families tot max. 4 personen. Beschikbaar vanaf 11 mei t/m oktober 2020. Klik hier voor het familiepakket voor 2 volwassenen + 2 kinderen (leeftijd van 6 t/m 18 jaar)

Tijdschema
Ochtend: 10:00 - 13:00
Middag: 15:00 - 18:00

Start en eindpunt
Meer en Duin 36, Lisse, The Netherlands.
ONZE TOURS

Wat is inbegrepen bij dit Corona Proof uitje

 • Twee volledig opgeladen elektrische Renault Twizies geschikt voor 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen met de leeftijd van 6 t/m 18 jaar)
 • GPS-navigatie beschikbaar in het Nederlands met een 29 km lange vaste route door het duin- en strandgebied en de kustplaats Noordwijk
 • Audiogids beschikbaar in het Nederlands met alle ins en outs over de omgeving en bezienswaardigheden
 • De duin en strand duurt ongeveer 180 minuten, inclusief voldoende tijd om te stoppen en de highlights van dichtbij te bewonderen en te fotograferen
BOEK NU

Wat heb je nodig om de twizy te besturen

 • Leeftijd - vanaf 21 jaar
 • Op vertoon van een geldige ID en rijbewijs
 • Tenminste 3 jaar in het bezit van een rijbewijs
 • Borgsom van €150,- te voldoen per PIN (wij bieden de mogelijkheid van retour pinnen), creditcard of contant
 • Eigen risico van €500,- per gereserveerde Renault Twizy
 • Alcohol verboden
 • Annuleringen: we hebben 14 dagen voor de geplande aankomstdatum een schriftelijke annuleringsverklaring per e-mail nodig. Klik hier voor onze voorwaarden
BOEK NU
Corona proof uitje voor max. 4 personen
"Echt een superleuk Corona proof uitje en heerlijk lekker touren in dit wagentje. De kids vonden het geweldig! Aan boord GPS navigatie die alle bezienswaardigheden vermeldt, zeer de moeite waard! Bovendien, de service was vriendelijk en zeer attent.""
Frank, Rotterdam, Nederland
MEER REVIEWS

Over Renzy

Renzy biedt een unieke experience om het oer-Hollandse landschap in de regio Zuid-Holland te ontdekken en te beleven in een elektrische 2-persoons Renault Twizy. Alle Twizies hebben GPS navigatie met gedetailleerde kaarten aan boord die onze gebruikers langs een vaste route leiden. De audiogids vertelt alle ins en outs over de streek en deelt coole weetjes. Dus waar wacht je nog op, rij met ons mee!
BOEK NU

OUR WEBSITE LOOKS
MUCH BETTER IF YOU
TURN YOUR PHONE...