Beleef Zuid-Holland 100% elektrisch!

GPS AUDIOTOURS

Stap in & geniet!

GPS audiotours langs de highlights van Zuid-Holland met de stoere Renault Twizy, een 100% elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen! Het unieke open en eigentijdse design van de Twizy geven je een gevoel van vrijheid. Je voelt, ruikt en beleeft direct waar je rijdt! Een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg.
BOEK NU
aq_block_2

Beleef een mooie tour!

Onze GPS audiotours brengen je langs de mooiste plekken die Zuid-Holland rijk is zoals de Duin en kustlijn, de Bollenstreek, de Kaag met haar prachtige polders en windmolens en het Groene Hart. Je kunt onze GPS tours boeken voor de ochtend, middag of avond. Prijzen vanaf € 65,- voor een GPS tour van 90 minuten voor 2 personen.
ONZE TOURS
Wist je dat? Ik ben 100% milieuvriendelijk en makkelijk te bedienen.....
aq_block_5

Relax, ik heb GPS!

Ontdek het oer-Hollandse landschap met de GPS tours van Renzy.nl. Al onze Twizies hebben GPS met gedetailleerde kaarten aan boord die jou langs de route leiden.
BOEK NU
"Erg lekker touren in dit wagentje! De Twizy is elektrisch, gemakkelijk te hanteren en geweldig om rond te rijden in een mooie omgeving. Aan boord GPS navigatie die toeristische bezienswaardigheden vermeldt, zeer de moeite waard!"
Daniela Heine, Germany
MEER REVIEWS
aq_block_8
We zijn gevestigd in Lisse, midden in het hart van de Duin en Bollenstreek...

OUR WEBSITE LOOKS
MUCH BETTER IF YOU
TURN YOUR PHONE...