Beleef onze GPS tours!

STAP IN & GENIET

Dahlia Bloemen velden tour

Beleef de betoverende Dahlia bloemenvelden op z'n puurst! Geniet van de kleuren, de geuren en parkeer de Twizy op de aangegeven stops zoals bij één van de grootste Dahlia bloemenvelden van Europa, een authentieke Dahlia bloemenkwekerij en de Dahlia showtuin van Kasteel Keukenhof. De audiotour vertelt je alle ins en outs over de omgeving en deelt leuke Dahlia weetjes. Deze GPS tour is alleen te boeken vanaf 1 augustus t/m 12 oktober 2019. Prijs & tijdsduur: € 85,- voor een 3 uur durende GPS audiotour voor 2 personen.
BOEK NU
Ontdek de Hollandse duinen en kustlijn…

Duin & Strand tour

Het duinen- en strandgebied is één van de mooiste gebieden van Nederland. Tijdens deze tour rij je door de vrije natuur, de zandduinen en langs de 'Vrijstaat' Nederzandt. Voel de vrijheid! Deze GPS tour is alleen te boeken van begin mei t/m 31 oktober 2019. Prijs & tijdsduur: € 65,- voor een 2 uur durende GPS tour voor 2 personen.
BOEK NU

Duin, Strand & city tour

Ontdek Noordwijk - één van de meest authentieke kust­plaatsen die Zuid-Holland rijk is in. Deze mooie tour laat jou alle hotspots zien in Noordwijk en omgeving. Stap in & geniet! Deze GPS tour is alleen te boeken van begin mei t/m 31 oktober 2019. Prijs & tijdsduur: € 65,- voor een 2 uur durende GPS tour voor 2 personen.
BOEK NU
Beleef het oer-Hollandse landschap met Renzy.nl

Polder & wind­molen tour

Denk je aan Nederland dan denk je aan windmolens en denk je aan water & polders. De Kaag is een bestemming bij uitstek om van het typische Hollandse landschap te genieten. Heel erg fotogeniek!! Deze GPS tour is alleen te boeken van begin mei t/m 31 oktober 2019. Prijs & tijdsduur: € 65,- voor een 2 uur durende GPS tour voor 2 personen.
BOEK NU
Ervaar de Nederlandse historie...

Historie & kas­telen tour

Nederland heeft een rijke historie en dat heeft geresulteerd in diverse mooie kastelen en luxe buitenhuizen. Meestal liggen ze wat verscholen, maar met deze tour kun je de kastelen in deze regio toch ontdekken. Deze GPS tour is alleen te boeken van 7 juli t/m 31 oktober 2019. Prijs & tijdsduur: € 85,- voor een 3 uur durende GPS tour voor 2 personen.
BOEK NU
Bezoek de tulpenvelden buiten de gebaande paden!

Tulpen­velden tour

De prachtige tulpenvelden spreken tot de verbeelding van veel mensen. Ervaar deze streek zo intens mogelijk en buiten de gebaande paden en tourbus routes in onze Renault Twizy! De kleuren, de geuren…de bloemen komen heel dichtbij. Deze GPS audiotour is in 2020 te boeken van 28 maart t/m 12 mei. Prijs & tijdsduur: € 85,- voor een GPS audiotour van 120 minuten voor 2 personen.
BOEK NU
Voel de city vibe van Leiden, veel plezier!
Renzy.nl is gevestigd in Lisse, gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer

OUR WEBSITE LOOKS
MUCH BETTER IF YOU
TURN YOUR PHONE...